Literki,obrazki i ozdoby dla dzieci | Sklep neodekor
Twój koszyk »
zamknij

Bądź na bieżąco,

zapisz się na newsletter

nie teraz nie, dziękuję

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego Neodekor

 

W trosce o bezpieczeństwo transakcji, w tym danych Klienta, Sklep internetowy został zabezpieczony protokołem bezpiecznego połączenia SSL (Secure Socket Layer) 128 bitowym. Oznacza to, że wszystkie informacje przesyłane pomiędzy serwerem a stroną http://www.neodekor.pl/index.html  są szyfrowane. 

 

Szanując Państwa prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych  osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

Administratorem Danych Osobowych jest:BOMBONIERKA JACEK MALUHA OSTROWIEC ŚW 27-400 UL.POLNA 7B/15U

W Sklepie internetowym Neodekor zbieramy następujące dane osobowe:

Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia Klient będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, aby Sprzedawca wiedział komu wysłać zamówienie,

Nr telefonu – Sprzedawca powiadamia SMS-em o wysłaniu towaru. Czasami też dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.

Adres email – poprzez email Sprzedawca wysyła potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktuje się z Klientem. Jeżeli Klient został abonentem newslettera to będzie otrzymywać informację handlową raz, dwa razy w miesiącu.

Adres –  podczas składania zamówienia Klient będziesz proszony o podanie adresu pocztowego pod który ma zostać wysłany zakupiony towar.

Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb Klienta. Klient może zgodzić się na to, aby wpisane przez Niego dane zostały zapamiętane i by mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli Klient nie zgadza się na personalizowanie serwisu, to może wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

 

Cel zbierania danych:

Dane podane przez Klienta podczas rejestracji są wykorzystywane wyłącznie do umożliwienia Klientowi zalogowania się w Sklepie internetowym oraz w celu realizacji zamówienia, w tym do zapewnienia kontaktu pomiędzy Klientem a Sprzedawcą.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji płatności za złożone zamówienie.

Dane zbierane poprzez bezpośredni kontakt Klienta ze Sklepem internetowym przez stronę internetową są wykorzystywane wyłącznie w celu prowadzenia korespondencji z Klientem i ustosunkowania się do zapytań Klienta.

 

 Podanie powyższych danych jest dobrowolne, ale konieczne w następujących przypadkach:

Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna przechowujemy te dane w bazie, aby ułatwić Państwu w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.

Jeśli chcą Państwo być informowani o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych należy zasubskrybować newsletter. Przystąpienie do subskrypcji jest dobrowolne i w każdej chwili można z niej zrezygnować.

 

Każdy Klient Sklepu internetowego ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z usług Sklepu i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów Klient nie życzy sobie pozostawienia swoich danych osobowych to ma prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

 

Sklep internetowy nie przechowuje danych poufnych, jak numery kart kredytowych czy danych dostępu do konta bankowego Klienta.

 

Każdemu Klientowi, w zakresie wynikającym z przepisów prawa, przysługuje prawo do dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, a także prawo cofnięcia udzielonej zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. W celu cofnięcia zgody Klient powinien się zalogować do Panelu klienta i skorzystać z zakładki „Moje konto” lub przesłać w tej sprawie  e – mail na adres  kontakt@neodekor.pl